Skab hygge med brugskunst


Indretning og bolig / onsdag, januar 3rd, 2018

Selvom vi danskere i høj grad foretrækker minimalisme og dermed en simpel indretning, er det svært at forestille sig et hjem uden noget som helst brugskunst. Det kan hurtig blive meget klinisk og upersonligt, hvis man ikke har sådan noget som spejle, vaser, krukker, lysestager, skåle og lignende til at give mere personlighed og hygge i hjemmet. Det vil give mange bare overflader, hvilket vil få hjemmet til at synes rigtig koldt og kedeligt.

Så minimalisme behøver bestemt ikke at udelukke pyntegenstande, men der er en balancegang, hvis man gerne vil opretholde et enkelt udtryk i hjemmet. Det betyder selvfølgelig, at vær en krog og bar overflade ikke skal pyntes med brugskunst, da det vil skabe et mere kaotisk og roder udtryk. Det er derfor vigtigt at vælge sit brugskunst med omhu og placere det med god plads imellem for at skabe luft i rummet.

Det kan også være en rigtig god at tænke i farver. Jo mere man blander farve, desto mere rodet vil hjemmet fremstå. Vælger man derimod at køre i et enkelt farvetema, vil hjemmet stadig synes enkelt og have et minimalistisk udtryk.

Uanset hvad, så er brugskunst altså med til at skabe noget liv og hygge i hjemmet.

 

Fine ting til hjemmet

Hos IDEmøbler finder du et stort udvalg af brugskunst til det moderne hjem, herunder flotte skåle, enkle vaser, fade, lysestager og meget mere. Kobber og andre metaller som messing er stadig meget oppe i tiden, hvorfor du kan finde nogle rigtig finde ting som lysestager i kobber, fade i messing og lignende. Det vil passe godt til et tidsløst og stilet hjem, hvor man ønsker et moderne men enkelt udtryk.

Du kan bestille brugskunst fra IDEmøbler direkte fra deres hjemmeside og få det leveret til døren – nemmere bliver det ikke.