Bliv klar til studiestart – dette skal du have fat i

Studiestart er enten lige om hjørnet, eller også er du allerede begyndt. Du har måske allerede lavet et par fejl gennem årene, når det kommer til produkter, du burde have haft fra start. Men “we live and we learn,” som man siger.

En god taske

Hvis du er nået til det punkt, hvor du skal læse på universitetet, har du nok efterhånden fundet ud af, hvilke studievaner der fungerer for dig. Derfor ved du også, hvilken slags taske du rent faktisk får brugt.

Hvis du er til one-shoulder, er det muligvis en god investering at anskaffe dig en med lynlås eller anden lukkeløsning. Lommer er altid gode at have, så du kan organisere din taske bedst muligt.

Hvis du foretrækker ét stort net, kan vi anbefale at have en masse små punge og stofposer. Med dem kan du organisere dine ting, så dine kuglepenne, ledninger og snacks er bedst opdelt.

Hvis du ved, at en god rygsæk fungerer for dig, kan det være, at du skal investere i en ny en, som du kan bruge gennem hele din tid som universitetsstuderende.

Den perfekte computer

Du ved godt selv, at en optimal computer er essentiel, hvis du vil have et nogenlunde gnidningsfrit semester. En god computer til studiet er portabel, den er let, den har god plads, den er hurtig og, og den har et godt batteriliv.

Lenovo laver super, topmoderne computere. De kommer både som stationære og laptops (her er sidstnævnte nok mest relevant for dig som studerende), og så fås de i et væld af forskellige priser – perfekt til dig, som er på SU.

Invester i sjovt grej

De fleste kan nemt blive enige om, at notetagning ikke er den mest spændende disciplin. Derfor kan det på mange måder betale sig – hvis du er til sådan noget – at købe overstregningstusser, kuglepenne, post-its og lignende, så notetagningen bliver bedre både at skrive og at læse.

Hvis du er bedst til meget strukturerede, faktuelle og konkrete noter, er det måske sorte kuglepenne, en lineal og en stærk, sort tusch, du skal anskaffe dig.

Er du til den mere kreative, sporadiske notetagning, kan overstregningstusser være et power-tool af en anden verden.

Vær mentalt forberedt

Ud over at have en række af materielle ting, du har brug for, er det også vigtigt, du møder op med åbent sind og en sund hjerne. Selvom det kan være svært, bør du efter bedste evne leve en sund livsstil, hvor du spiser varieret, dyrker motion samt sover rigeligt. Det er bedst for din hjerne, ergo er det bedst for dig – og så kan det altså ses på dit studie.