Musthaves til den studerende

Livet er én lang læringsproces. Vi skal lære noget hele livet igennem. Nogle gange er det i mere intensive forløb, eksempelvis når vi faktisk går i skole, og andre gange er det på den hårde måde, vi lærer noget – det kalder vi livets skole. Der er forsket meget i, hvordan vi lærer bedst. Og sandheden er, at vi hver især har en måde, der fungerer bedst for os. Når det så er sagt, bør du altid investere i udstyr, der gør det nemmere for dig, når du skal i gang med at studere.

Du behøver egentlig heller ikke at have alt, inden du går i gang. Det er også helt ok at opgradere undervejs, når du finder ud af, hvad du mangler. For at inspirere dig har vi samlet lidt forskellige ting, vi synes, enhver studerende bør have i hverdagen.

Et solidt penalhus med det rette indhold er uundværligt

Vi tager efterhånden ikke særlig mange noter i hånden. På nogle studier er det mere relevant end på andre. Du bestemmer helt selv, hvor meget du vil bruge notetagning i hånden. Men det er en god ide at have et penalhus med det rette indhold, når du så skal tage de noter – ellers kan du ende med at være på den, hvis du ikke har de rette redskaber, når du pludselig skal bruge det.

Vi snakker blyanter, blyantspidser, kuglepenne i forskellige farver, markører, viskelædere og måske endda ting såsom vinkelmålere, linealer med mere. På nogle uddannelser vil du være afhængig af at skulle lave skitser, og her er det virkelig nødvendigt med de rette ting. Overvej, hvad du har brug for, og køb derefter.

En notebook som kan, hvad du har behov for

En computer af en slags er essentiel på de fleste studier i dag. Det er den, vi tager noter på, den vi skriver opgaver på, og den vi har adgang til informationer fra studiet. Når du skal tilbringe så meget tid med den, er det vigtigt, du kan lide den. Og så skal den selvfølgelig fungere efter hensigten.

Lenovo Notebooks er det perfekte valg til en studerende. De er kompakte, lette og funktionelle. Uanset hvor du befinder dig, kan du lave en arbejdsstation. En notebook er ikke kun til hårdt arbejde, den kan også bruges til alt det sjove. En notebook fra Lenovo har derudover et fantastisk batteriliv, som varer hele dagen.

En god madpakke og vandflaske

Hjernen skal fodres igennem dagen, så den ikke går død, når du arbejder hårdt. Du skal derfor sørge for at drikke rigeligt med vand igennem dagen samt spise din frokost. En god drikkedunk vil motivere dig til dette. En fin madkasse kan have alle de lækre snacks, du har lyst til, og så må den også gerne se flot ud.