Smykker er det bedste bling

Når det kommer til smykker, så er der uendelig mange muligheder. Halskæder er et godt sted at starte, da de variere fra meget simple og elegante til større ekstravagante stykker. Hvis du har lyst til at se festlig ud, så kan det være en god ide, at sammensætte flere halskæder i forskellige former og længder. Du skal dog begrænse dig, så du ikke ser ud som om, at halskæderne vejer dig ned. Du kan også vælge at fokusere på en enkelt kæde, hvor udsmykning kan være det prominente.

Øreringe

Hvis du har halskæden på plads, så kan det være en god ide at bruge øreringe i sammen sæt. De kan bruges til at indramme dit ansigt, hvis du vælger de rigtige. Om de så er simple eller ekstraordinære, så kan de pifte dit outfit op. Øreringe er vigtige at vurdere, da de er i øjenhøjde, så hvem er du snakker med vil beskue dem ofte og længe, så vælg det rigtige par.

 

Billede: Aldenn

Elegante eller ekstravagante?

Der er flere former for øreringe. De simple, hvor fokus er på en enkelt ædelsten. Disse kan man ofte bruge mere dag i streg, som en elegant udsmykning. Man kan ofte bruge diamanter i denne udgave. Hvis du vil drage opmærksomhed til dine øreringe, så kan du finde hængende øreringe. Hvis du vælger meget prominente øreringe, så kan det være en god ide, at begrænse halsekæde og broche. Det kan hurtigt blive for meget.

Hvis du har simple øreringe, så kan du smide et større armbånd på, hvis du har et smykke du er meget glad for, som kan tiltrække opmærksomhed. De kan være med til at give din stil en unik personlighed.

Billede: Aldenn