Fodpleje – sådan gør du

Tænker du nogensinde over, hvor meget dine fødder egentligt dagligt bærer dig igennem? Fra dårligt (men smukt) fodtøj til trapper, gåture og træning. Fødderne er i virkeligheden dine bedste venner. Måske det af denne grund er tid til at passe lidt bedre på dem?

I denne guide taler vi derfor om fodpleje. Hvis du ikke er vant til at holde styr på dine fødder, er du derfor havnet det helt rette sted. Så følg med!

Plej dine fødder hos en fodterapeut

Hvis du er klar på at tage udfordringen til det næste niveau, er det selvfølgelig nærliggende at besøge en fodterapeut, der er ekspert udi alt indenfor fodpleje. Her kan du for alvor få gjort kål på den hårde hud, ligesom du kan få fikset nedgroede tånegle, ligtorne og andre skader fra høje sko.

Et besøg hos en fodterapeut kan også være en dejlig måde at booste din lyst til at passe bedre på dine fødder. Efter en time her skal du nemlig blot vedligeholde fødderne – fremfor at skulle i bund med dem.

Tag også oplevelsen som en stund, hvor du passer på dig selv og slapper af. Velvære i hverdagen er nemlig vigtigere, end man skulle tro, da det kan give fornyet overskud.

Sådan laver du nem fodpleje derhjemme

Skal det være nemt, kan du naturligvis også gøre en forskel for dine fødder derhjemme. Her er fodbadet en genvej til et smukt resultat.

Forbered derfor et fodbad med lækker badesalt – og giv dine fødder en velfortjent pause. Tag fødderne op, inden de bliver til rosiner, giv dem en tur med fodfilen, klip negle og afslut med en fed fodcreme. Tag et par rene strømper på udover, og så skal du ellers se fantastiske resultater.

Senere kan du evt. lægge en neglelak i din foretrukne farve på tæerne. Små måder at passe på dine fødder som disse kan nemlig gøre en forskel for din selvtillid i hverdagen, da du ser frisk og præsentabel ud.