3 veje til smukkere hud

Ser din hud lidt grå og trist ud her i vinterkulden? Så er der hjælp at hente. Mange kvinder savner glød og vitalitet i huden i ansigtet – særligt i vintermånederne. Men heldigvis kan der gøres noget ved din hud, hvis du ønsker, at den skal være smukkere. Læs med her, hvor du får 3 forskellige bud på, hvilke veje du kan gå for at opnå en lækker hud.

Få en ansigtsbehandling

Husker du at rense huden i ansigtet og decollete morgen og aften? Det er alfa og omega for at få en smuk hud. Dog er det ikke altid nok, og hvis du ønsker endnu mere førstehjælp til din hud, bør du overveje at få dig en ansigtsbehandling hos en kosmetolog med professionelt klinikudstyr.

Her renser kosmetologen i dybden, huden peeles grundigt og forkæles med en maske. Til sidst afsluttes typisk med en serum og fugtgivende creme. Kosmetologen hjælper med at finde den ansigtsbehandling og de produkter, der bedst matcher din hud. Få jævnligt en ansigtsbehandling ved en kosmetolog for at bevare din smukke hud.

Giv din hud pleje med dermaroller

Har du en grov ansigtshud med store porer og små ar efter acne, kan en ansigtsbehandling ikke trænge tilstrækkeligt dybt ned og reparere. Her skal der grovere midler i brug. Til det kan du bruge en såkaldt dermaroller, der er en rulle med en masse små nåle. Dem ruller du forsigtigt over ansigtshuden, så de laver små mikroskopiske huller i huden. Det er dog små kontrollerede skader, som nålene laver, og huden tvinges på den måde til at reparere sig selv. Husk at desinficere rullen med den medfølgende spray.

Det er vigtigt at købe en dermaroller hos en certificeret kosmetolog, der har de rigtige produkter – køb derfor ikke billige dermarollers på nettet.

Spis dig til smukkere hud

Du er, hvad du spiser, lyder en kendt devise. Og det gælder også for huden. Det, du putter i munden, viser sig også ofte tydeligt i din hud. Spiser du derfor sukkerholdig og fed mad, vil din hud lide under det. Derfor er kosten ikke bare vigtig for din krop og generelle sundhed – den er altså lige så vigtig, hvis du vil have en smuk hud.

Avocado er propfyldt med E-vitamin, som booster fugtniveauet i huden. Har du derfor tør og trist hud, kan avocado hjælpe dig af med problemet. Også granatæble er supermad til huden. Den har et højt indhold af C-vitamin, som bevarer hudens spændstighed og glatte udseende. De mange antioxidanter reetablerer hudens glød, der gør den ungdommelig at se på. Husk også at drikke masser af vand, det er indvendig fugt til huden.