Seks typer, du kender fra fitnesscenteret

fitness-465203_1280

Her er seks fitnesstyper, som du helt sikkert har mødt under din træning. Måske kan du genkende dig selv eller nogle af dine venner?

Den hjælp du ikke bad om

Hvis du træner i et fitnesscenter, så har du højst sandsynligt også oplevet at få uventet hjælp og opmærksomhed (gerne med berøring). Vedkommende glemmer også tit selv at træne, fordi han eller hun har så travlt med andres træning.

Det er selvfølgelig meget rart, hvis man gør noget forkert, men lad os bare holde os til det gode råd og droppe berøringen samt det venskab, vi tydeligvis ikke har.

Hyggeklubben

Hyggeklubben består oftest af kvinder, og der er bestemt ikke noget i vejen med at træne sammen med sine bedste veninder, du må bare ikke glemme, at I er dernede for at træne.

Denne gruppe ender oftest i lange samtaler, imens de på skift giver et halvhjertet forsøg på at træne, da de også har travlt med at være en del af samtalen.

Læs også: Pumpkin spice: Det multifunktionelle efterårskrydderi, du bør kende

Tændstikben

Allerede da du læste navnet, fik du nok et billede i hovedet af den velkendte træningstype med lidt for meget fokus på overkroppen.

Du møder ham for det meste henne foran spejlet, hvor han er godt i gang med håndvægtene. Desværre kan han blive så tryllebundet af de ensformige øvelser og sit eget spejlbillede, at han glemmer at træne sine ben, hvilket tydeligt ses på hans trekantede overkrop.

Den højlydte

Du står med musik i ørerne og træner, men bliver pludselig nødt til at tage dine earplugs ud og vende dig forbløffet rundt på grund af skrigeren, der overdøver musikken.

Du hører hende, før du ser hende. Hun skriger sin smerte ud og virker til at bade sig i sit eget sved og den opmærksomhed, hun får, når hendes brøl går igennem centeret.

Læs også: Tarmene har afgørende betydning for din sundhed

Sminkedåsen

De fleste af os kender hende, og nok lige så mange af os har rystet på hovedet af fitnesscenterets skønhedsdronning, der aldrig fjerner makeup, inden hun skal ned at træne.
Håret sidder perfekt og i mange tilfælde er det også løst. Hun findes også tit ved et spejl, hvor hun tjekker, om alt sidder, som det skal.

Nytårsforsætterne

Der er efterhånden ikke så lang tid til, før de igen begynder at strømme til … de håbefulde julegrise med de gode intentioner, der efter en hel måned med fest, slik og fed mad pludselig tror, at de kan få taget sig sammen til at træne, bare fordi vi er kommet ind i et nyt år.

Se nu bare sandheden i øjnene, og spar dig selv for de penge, du kommer til at bruge på kontingent de efterfølgende måneder, hvor du er faldet tilbage til dine gamle vaner.

Læs om flere spøjse fitnesstyper på MY DAILY SPACE.