Hvad er tarot kort og hvordan fungerer de?

Ifølge de fleste folks mening er tarot kortlæsning en kvinde i en stor morgenkåbe, der læner sig over et lille bord i et lysstueværelse, hvor man spår om forestående død. Men det er ikke rigtigt hvad tarot kort handler om. Faktisk er de ikke engang virkelig ment til at fortælle din fremtid, men hjælper derimod med at komme i kontakt med ens højere selv.

Typer af aflæsninger

Der er faktisk to forskellige typer af tarot kortaflæsning, herunder spørgsmålsfortællinger og åbne aflæsninger. Ved spørgsmålsfortællinger behandler du et bestemt spørgsmål. Tarot er ikke beregnet til at besvare specifikke ja eller nej spørgsmål.

De fleste siger det også bruges til at træffe beslutninger, men i stedet bør bruges som vejledning til at hjælpe dig med at træffe beslutningen selv. Af den grund er måden et spørgsmål er angivet meget vigtigt.

Spørgsmålene bør altså holde dine muligheder åbne. Hvis du har svaret før læsningen, så giver du ikke kortene mulighed for at styre din overordnede beslutning. Hvis læsningen er for dig selv, skal du sørge for, at dit spørgsmål fokuserer på dig snarere end på en anden, som du mene kan være roden til dit problem.

For at være åben for andre synspunkter skal dit spørgsmål være neutralt og ikke formidle en forudfattet forestilling om, at dit syn nødvendigvis er det rigtige. Kortene kan give dig vejledning, hvis du beder om det.

Åbne aflæsninger adresserer, i modsætning til spørgsmålsaflæsninger, de større aspekter af dit liv i stedet for et specifikt problemområde eller spørgsmål. De foretages normalt, når du går ind i en ny fase af livet, som for eksempel, at blive gift, blive færdig med skolen eller starte en familie.