Husk at stresse af i varmen!


Ferie og aktiviteter / torsdag, juli 5th, 2018

Så kom sommeren over os for alvor. Eller det vil sige det har den jo sådan set været i et godt stykke tid nu, men det er først her på det sidste, at alle har fået sommerferie og på den har måde har mulighed for at komme ud og nyde det knald gode vejr.

Det kan man gøre på mange forskellige måder;  nogle smutter på stranden, andre nøjes med at lægge sig ud i haven mens andre blot vælger at lægge sig ud i hængekøjen for at tage sig en slapper.

Tager du på stranden skal du bare passe på med, at det ikke bliver for meget, for det kan hurtigt gå hen og blive en katastrofe: UV-indekset er højt, og der skal derfor ikke mange minutter til, før man bliver forbrændt.

Hvilke aktiviter kan man lave?

Der er ganske vist en masse forskellige aktiviteter man kan lave i sådan et godt vejr her. Og en af de ting som samtidig sikrer, at man får sig noget at tænke ove,r er at lægge en kabale.

Jep, snup en spil kort med 52 kort og så sæt dig godt til rette et sted, hvor der måske er lidt skygge, og så er det ellers bare om at få lagt en kabale, så man bare slapper af og nyder friheden ude i det gode vejr.

Man kan gøre det på mange måder, og man kan selvfølgelig også vælge at lægge en 7 kabale online her. Hvis man gør det, så er man i hvert fald sikker på, at man ikke kommer til at lave nogle som helst fejl.