Seks skridt til den perfekte dagsorden for mødet

Møder er en af de mest tidskrævende aktiviteter på mange arbejdspladser. De er ofte uorganiserede, har ingen mål og ender med at omhandle andre emner end det tiltænkte emne. Det er heller ikke nogen fejl, at de fleste af disse møder mangler en klar møde dagsorden. Hvis der ikke er noget klart mål, er der intet punkt i mødet. Dette mål bør skitsere præcis, hvorfor du holder et møde, og hvad du håber at opnå som resultat. Læs om de seks skridt til den perfekte møde dagsorden nedenfor.

Sådan sætter du dagsordenen for et forretningsmøde

Her er 6 retningslinjer til at guide dig igennem, hvordan du skaber en effektiv mødedagsorden:

 1. Opret din møde dagsorden mindst tre dage i forvejen
  Sørg sørg for, at alle i dit team ved, hvad de skal forvente af mødet. Det gør du ved at udsende dagsordenen for mødet senest tre dagen inden mødet, så alle deltagerne har rigelig tid til at forberede sig og læse eventuelle noter inden mødet.
 2. Start med de enkle detaljer
  Hvad tid skal det begynde? (sluttid er bestemt efter dagsordenens emner er indstillet)
  Hvem skal være til stede?
  Stedet eller opkaldsoplysningerne for adgang til mødet
 3. Mødemål
  Inden du begynder at skrive en dagsorden, er det vigtigt at etablere målet for mødet.
  Når først dette mål er oprettet, kan du prioritere listen over emner fra vigtigst til mindre vigtigt for at sikre dig at de vigtigste emner bliver behandlet under mødet.
 4. Tid per emne
  Lad indholdet diktere, hvor længe hvert emne skal tage. Folk har tendens til at planlægge tid baseret på den automatiske 30 minutters tidsblok i deres standard kalender, selvom det kunne gøres på 15 minutter eller kræver 45. Lad indholdet diktere tid, ikke softwaren.
 5. Hold dagsordenen til mindre end 5 emner
  Ingen ønsker at tilbringe to timer i et møde. Lange dagsordener synes skræmmende og bliver ofte ikke læst.
 6. Hvad hvis nogen sender en invitation uden dagsorden
  En fælles løsning er at afvise enhver invitation, der ikke indeholder de nødvendige oplysninger for at få et produktivt møde.

Book et mødelokale i København

Har du brug for et mødelokale i København, så finder du lækre omgivelser og faciliteter i Charlottehaven på Østerbro. Mødelokalerne ligger centralt og er nemme at komme til med offentlig og almindelig transport. Mødelokalerne er både for større og mindre grupper, der både passer til et selskab på otte mennesker og op helt op til 450 mennesker.