Find din rette hylde med en uddannelse inden for sundhed og mennesker

Er du over 25 år, og har du ikke fundet den rette uddannelse endnu? Fortvivl ej, for der er rigtig mange, der tager sig god tid til at finde den rette uddannelsesvej. Med en EUV-uddannelse, som er en særlig uddannelse for folk over 25 år, kan du uddanne dig på Hotel- og Restaurantskolen og arbejde med både sund kost og mennesker.

Få din svendeprøve og gør karriere i branchen

Hvis du er interesseret i sundhed og elsker at arbejde sammen med mennesker, er en uddannelse på EUV som tjener, kok eller receptionist måske en mulighed for dig. Her får du både muligheden for at arbejde med mad og mennesker, og du får en svendeprøve, så du er klar til at søge job som færdiguddannet efterfølgende. Derfor skal du ikke sidde på skolebænken mere end højst nødvendigt, men du får stadig en fuld uddannelse.

Få SU eller elevløn under hele din uddannelse

Du er berettiget til enten SU eller elevløn, når du er under uddannelse på EUV. Hvilken af delene, du skal have, afgøres af skolen og afhænger blandt andet af dit praktiksted. Men du er dækket økonomisk, så du kan fokusere på at gennemføre på bedst mulig vis. Derfor kan du prioritere din skole højt, mens du lærer om sundhed og mennesker.

Uddannelse i eget tempo

På andre uddannelser er det fastlagt, at det tager f.eks. 3 eller 5 år. Med en EUV-uddannelse har du mulighed for at uddanne dig i dit eget tempo inden for en tidsramme på seks år. Du kan snakke med skolen og arbejdsgiveren om, hvor langt et forløb du har brug for, men der er plads til både de hurtige og dem, der ønsker lidt ekstra tid. Det vigtigste er, at du får et godt forløb, hvor du får beskæftiget dig med noget, du godt kan lide.