Bliv ramt af Amors pil online

Datingsider er efterhånden kommet af med rygtet om at være for en bestemt type mennesker. Det er nemlig sådan, at omkring hvert tredje par finder hinanden online. Det er derfor et tydeligt tegn på, at netdating ikke længere er tabu – og at det virker. Jo flere mennesker, der er på datingsider, jo større chance er der for at blive ramt af Amors pil. Det kræver dog, at man har oprettet en profil, før man kan få muligheden.

Kan du finde kærligheden på nettet?

I takt med at flere er på de online datingsider, så er det helt sikkert et forsøg værd. Det man blot skal være opmærksom på er, at man skal finde et forum, der passer til sine ønsker for kærligheden. Og når vi snakker Amors pil, så er det typisk den kærlighed, der varer længere end en uge eller måske blot en nat. Datingsiden Single.dk har eksisteret siden 1999, og ud fra deres markedsføring gennem årene, er de ved at slå fast, at det, de gør noget ud af, er at forsøge at finde den rigtige kærlighed.

Hvis du befinder dig på datingsider, der mere opfordrer til noget useriøst, så er dine chancer for kærlighed nok mindre – dermed ikke sagt, at det ikke er muligt. Det kan derfor være en god ide at læse om en datingsides mission, før man blindt melder sig til. Hør også gerne i dit netværk eller prøv at google, hvad andre synes om det. På den måde kan man bedre danne sig et billede. Klik her for at læse om Single.dk’s datingmission.

Netdating spås at blive endnu mere udbredt

Fordi mange af vores aktiviteter bliver digitaliserede, og mange ting bliver styret fra apps osv., spås netdating at vokse i fremtiden. Dette hænger måske sammen med bedre algoritmer, som kan gøre det lettere at finde den rette ud fra en hel masse kandidater. Det gode match er ud fra personlighed og ikke ud fra et billede.