Skriv en god fødselsdagshilsen til en kær ven eller veninde

En fødselsdag er altid en særlig begivenhed, og det er en mulighed for at vise dem du har kær, at du tænker på dem. Det kan du f.eks. gøre med en gave, men du kan også skrive et kort med en personlig fødselsdagshilsen.

En helt særlig person i dit liv

Det kan dog være svært at finde de rigtige ord, når du skal skrive en god fødselsdagshilsen til din ven eller veninde, eller en helt anden særlig person. At skrive et kort er ikke nødvendigvis noget, der falder alle naturligt.

Du kan eventuelt prøve at tænke over, hvad der gør denne person helt særlig, og hvad de betyder. Er det en ven, der altid er der, når du har brug for dem, både til at fejre livets store øjeblikke, men også når tingene er svære, og du har brug for en skulder at græde ved. Så kan du skrive noget om det. Er det en ven eller veninde, som du har kendt i mange år, og kan du eventuelt finde sjove historier fra mange år tilbage, som kan bruges i kortet?

Du kan også bruge deres navn til at lave en liste over nogle af de ting, du sætter pris på ved dem. F.eks. er Maria ”magisk”, ”attraktiv”, ”romantisk”, ”intelligent” og ”alletiders”.

Sig det med poesi, citater eller billeder

Hvis du ikke kan komme på noget at skrive, så kan du f.eks. bruge et smukt digt, som passer til lejligheden og til den person, du ønsker tillykke med fødselsdagen. Du kan også vælge at starte kortet med et citat om venskaber, for på den måde at vise din taknemmelig over at have denne person i dit liv, og hvor vigtigt venskabet er for dig.

Det er kun fantasien, der sætter grænser. Hvis du ikke er så god med ord, men til gengæld er god til at tegne eller male, så kan du også ønske tillykke med fødselsdagen på en anderledes og kreativ måde. Du kan også lave en kollage med søde og sjove billeder fra nogle af de oplevelser, I har delt.