5 ting i hverdagen, som påvirker din hud

eller noget sundhedsrelateret. Men andre gange kan det også være små ting i hverdagen, som påvirker din hud mere, end du vil tro. Læs videre for at finde ud af fem ting, som gør en forskel for din hud.

Kost og vandindtag

Det kan være, det siger sig selv. Men mange tænker ikke over, at det, de putter i munden, er afgørende for huden. Ofte kan din hud reagere med nogle urenheder over noget, du har spist, og du har sikkert ikke engang bemærket det. Så næste gang du spiser lidt junkfood, kan du måske holde øje med, om der dukker en bums op dagen efter – det kan sagtens være derfor.

Solcreme

Solbeskyttelse, solbeskyttelse, solbeskyttelse. Det er vigtigt og især for huden på dit ansigt. Huden på dit ansigt er nemlig utrolig sart, og hvis ikke du passer på den, når du går ud, vil pigmentfejl være én af mange risikoer. De fleste har lavet den fejl at tænke, at fordi der er overskyet, er det ikke nødvendigt med solcreme. Men man bør sådan set altid tage et lag solcreme på indenunder makeuppen hver eneste dag.

Dine makeupbørster

Rens dine makeupbørster. Ja, det er lidt besværligt, men overvej hvor mange bakterier, der er på de børster. Du bruger dem dag ud og dag ind, og det kan være din veninde låner en. Måske vasker du ikke hænder, inden du rører børstehovedet. Få det nu bare gjort. På den måde forebygger du også en øjenbetændelse, når du vasker dine øjenskyggebørster.

Rent, rart sengetøj

Den næstsidste ting, som kan have stor effekt på din huds status, er dit sengetøj. Det skal vaskes jævnligt, og det skal være lavet af et materiale der medfører, at din hud kan trække vejret. Sengetøj fra Fossflakes såsom et godt betræk til din hovedpude – og som du husker at vaske jævnligt – kan betyde renere hud inden for kort tid.

Kontakt med hænder

Til sidst: Hold nallerne fra dit ansigt! Det kan godt være rart at sidde med hænderne i hovedet, men det er en dårlig vane. Hvis du tænker over hvor mange bakterier og hvor meget skidt, du rører ved dagligt, kan du nok regne ud, at det ikke er smart at tvære det ud i ansigtet. Hvis du absolut skal røre dit ansigt, bør du vaske hænder inden.