Kittel til arbejdesbrug

Til dig med en sund og alternativ livsstil

Når man arbejder i sundhedssektoren, har man oftest en alternativ livsstil set i lyset af at man er meget opmærksom på sin egen og andres krop og helbred. Læger og sygeplejersker er dem som tager sig af os og hjælper os på vej når vi har problemer med kroppen. Arbejde i denne sektor er dog oftest præget af stress og lange arbejdstimer. Det er derfor vigtigt at man husker at passe på sig selv og at have udstyret i orden. Det tøj man går og står i har en stor betydning for ens energiniveau i løbet af dagen. Det er derfor vigtigt at man iføre sig noget der er godt for både krop og sind. Motion og et sundt mindset er altafgørende i en travl hverdag.

Forkæl dig selv med arbejdstøj der passer til din hverdag.

For at gøre din hverdag lidt nemmere, så ifør dig tøj der passer til din arbejdsgang i sundhedssektoren. Hvad enten om du er læge, sygeplejerske, plejepersonale eller social – og sundhedsassistent, er det vigtigt man har tøj på der passer til ens behov og personlighed. En kittel er en grundlæggende del af personalets udstyr i sundhedssektoren, og det er derfor vigtigt at man trives og føler sig tryg i sin kittel. En kittel til arbejde fås i dag i let og behageligt men, slidstærkt materiale, som har en god komfort. I stedet for at vælge den kliniske og genkendelige hvide kittel, kan man i dag få den i flere forskellige farver, der passer præcis til ens personlighed, og humør. F.eks. findes de også i en lilla, eller lyserød farve, som er farver der stråler glæde, og hygge. Hvilket kunne være helt perfekt, hvis man arbejder med børn eller ældre mennesker.

Forandring fryder!

Hvis du f.eks. arbejder i sundhedssektoren, og den kedelige hvide traditionelle kittel eller andet standard udstyr trænger til en forandring. Måske er der behov for lidt farver i hverdagen, så kan det klart anbefales at kigge en tur forbi webshoppen Color4Care. De specialisere sig i arbejdsudstyr til folk men en aktiv og sund livsstil, så hop ind på Color4Care’s hjemmeside og bliv inspireret til mange produkter der kan gøre din hverdag lidt farveriger og friskere.