Kagebagning – og andre skjulte drømme

Til efteråret 2018 løber den syvende sæson af tv-programmet Bagedysten af stablen på DR. For hver af de ti deltagere er kagebagning ikke bare kagebagning. At være konditor bliver taget alvorligt, for det har med vaskeægte håndværk og drømme at gøre.

Og netop dette tema, drømme, er spændende at gribe fat i. For hvordan står det egentlig til med danskerne. Lever de liv i overensstemmelse med deres drømme, store såvel som små? Og hvad med dig, hvordan står det til med drømmene i dit liv?

Følg med i denne artikel og bliv klogere sammen med os.

“Kagebagning er vel bare kagebagning”

Har du tidligere set Bagedysten i dit tv sådan en ganske almindelig hverdagsaften, har du måske ikke skænket en tanke, at her er der noget særligt på spil.

Og skal vi være fair, kan det på overfladen jo også se ud som om, at deltagerne … ja egentlig bare bager i et konkurrenceprogram på nationalt tv. Men – her vil vi vove at påstå, at der sker meget vigtigt under overfladen.

I løbet af sådan en spændingsfyldt sæson kommer vi under huden på deltagerne, og dér er det muligt at ane proportionerne af deres drømme. For drømmene de er ganske enkelt gigantiske og stikker dybt. Kagebagning er simpelthen ikke bare kagebagning.

At lade sig inspirere af andres gejst

Måske vi har kørt os selv helt skøre her på Angel Place, men vi har taget os selv i at blive inspireret af Bagedysten. For måske gejst, inspiration og store drømme, uanset hvor tossede de måtte være, smitter. Det er vi blevet ret sikre på.

Dette fører os til næste overvejelse. For hvordan står det generelt til med danskernes drømme og ambitioner? Kunne det tænkes, at vi er kommet til at glemme os selv, vores personlige mål og drømme, i jagten på en karriere?

Dette er et stort spørgsmål. Så måske frem for at svare på det, vil vi blot kaste bolden op til dig, så du kan overveje, hvorvidt du lever autentisk og i tråd med dine personlige drømme. Præcis som de seje deltagere i Bagedysten, men også på din helt egen måde.

Og hvis ikke … hvad venter du så på?