Bedre barbering med ny Braun series 7 skærehoved

Både mænd og kvinder anvender barbermaskiner og barberskrabere til deres personlige hygiejne, og det er lidt smag og behag, der afgør om man er til elektrisk barbermaskine eller til en manuel skraber. Begge systemer virker efter hensigten, og begge modeller slides og skal renses og vedligeholdes med tiden.

En barberskraber er prisbillig i anskaffelse men koster hundredvis af kroner hvert år i udskiftelige barberblade og barberskum, hvorimod en god barbermaskine ofte koster over 1.000 kroner i anskaffelse men til gengæld kan holde i en årrække uden de store udgifter til vedligeholdelse.

Efter 1-2 år skal den elektriske barbermaskine dog have skiftet sit skær og folie, da disse uundgåeligt bliver sløve og slidte efter mange barberinger.

Sådan virker den elektriske barbermaskine

Princippet ved en barbermaskine er ret enkelt, selvom de moderne maskiner på markedet er spækket med smart teknologi herunder genopladelige batterier, rensevæsker og selvrensningssystemer.

De mest udbredte modeller i Danmark er Braun, Philips, Panasonic og Remington,De to førstnævnte mærker står for omkring 80 % af markedet, så du har muligvis en moderne Braun i serie 3, 5 eller 7, der alle er populære udgaver på markedet.

En lille elmotor får et skarpt barberskær til at rotere, så hårene og skægstubbene kommer i klemme mellem skæret og metalfoliet, der har små huller, som hårene falder ind i under barberingen. Det er uundgåeligt, at skæret kommer tæt på folien under barberingen, således der opstår friktion og varmeudvikling og dermed slitage.

Tidligere skulle barbermaskinerne renses manuelt efter hver barbering, mens dette i dag ofte foregår automatisk. Dog bør du alligevel med jævne mellemrum adskille skægkammeret og fjerne hår og skægstubbe. Du kan rengøre skær og folie i varmt vand med flydende sæbe, men du kan også anvende rensevæsker til formålet. Du må til gengæld ikke aftørre skær og folie med en klud, når de skal tørre, da en lufttørring er bedre. Disse dele er så fine og sarte, at de ikke tåler en aftørring.

Køb tilbehør til barbermaskinen på nettet

Du kan naturligvis gå ned til den nærmeste isenkræmmer og købe eller bestille de dele, du trænger til at få udskiftet på din nuværende barbermaskine, så den dermed får nyt liv og giver en bedre barbering. Imidlertid kan du ofte finde både skær og folie til barbermaskiner på nettet, da priserne på en webshop ofte er mere konkurrencedygtige takket være de markant lavere driftsudgifter i webshops sammenlignet med de fysiske butikker.

Du kan derfor finde gode priser på et nyt Braun series 7 skærehoved hos Postmeshave, da denne webshop i mange år har leveret alle former for tilbehør til barbermaskiner og til konkurrencedygtige priser. Du får i øvrigt mest for pengene, hvis du køber en kombipakke med både skærehoved og folie, da de alligevel bør skiftes samtidigt, da de jo begge slides lige meget.