Farverige malerier gør hjemmet mere personligt

neslerpa

Skab et mere personligt og unikt hjem med store abstrakte malerier.

Designermøbler og brugskunst står og pynter i mange danske hjem.  Men det kan hurtig blive ensformigt og koldt, hvis ikke det får mulighed for at spille op imod kontraster.

Derfor har det længe være en trend at kombinerer nyt med gammelt – moderne møbler med antikke. Det giver hjemmet en historie. Med moderne kunst, kan du gøre historien og hjemmet til et unikt og farverigt eventyr. Og det behøver slet ikke at være hunde dyrt!

Store abstrakte malerier

Store abstrakte malerier eller store oliemalerier i stærke farver kræver selvfølgelig vægplads. Til gengæld kan de ændre rummet fra koldt til varmt – fra farveløst til farverigt. Det er nærmest magisk, når billedet hænges op. Og magien fortsætter. I dagslys træder karakterer frem i billedet, som man slet ikke bemærker på andre tidspunkter.

Prøv det hjemme i en måned

Det kan være svært at vælge det rigtige billede til hjemmet. Men der findes gallerier der giver køberen mulighed for at prøve abstrakte oliemalerier hjemme i en måned. Er du tilfreds, beholder du billedet, er du usikker, prøver du bare et andet. Så gælder det udelukkende om at finde det rigtige galleri med et stort udvalg af abstrakte malerier.

Nes Lerpa stor kunst til rimelige penge

Nes Lerpa er én af de store danske kunstnere der igennem årtier har udstillet sine abstrakte oliemalerier i et utal af lande. Han har et fantastisk atelier i Asserbo, hvor han gerne modtager besøg. Så hér kan du komme forbi og finde lige netop det billede der vil gør dit hjem unikt. Nes Lerpa har det princip at hans værker skal skabe glæde, så han bytter gerne værket til et nyt, hvis ikke du finder netop det billede der passer perfekt til din væg.

Men heldigvis kan du gøre et grundigt forarbejde inden du besøger ham, for på www.neslerpa.com har kan du besøge hans online galleri, læse om ham, følge hans udstillinger, men vigtigst af alt, kan du se et bredt udsnit af hans mange store oliemalerier i stærke farver samt akvarelbilleder og keramik figurer.