Småfolk – Dansk børnetøj i verdensklasse

Børnefamilierne i Danmark får brug for masser af babytøj og udstyr til deres børn lige fra fødslen og fremover. Man finder hurtigt ud af som nybagte forældre, at også indenfor babytøj findes der store pris- og kvalitetsforskelle på tøj, og de mest kendte mærkevarer har ofte et stort og varieret udvalg af gode og afprøvede produkter, og det danske mærke Småfolk er et af danskernes favoritter. Her vil der komme en oversigt over firmaet og dets produktsortiment, så man bedre kan overskue mulighederne.

 

Produktsortimentet hos Småfolk

I 2007 oprettede man den første forretning i Danmark med babytøj i 1970´er stilen, og dette var vist en rigtig god idé, for siden er det gået stærkt med salget og udvidelsen af forhandlernettet overalt i verden. Man kan i dag finde butikker samt webshops i 22 lande verden over, som sælger Småfolk produkterne. Succesen skyldes måske det iøjefaldende tøj i glade farver og med fantasifulde tryk kombineret med den lækre kvalitet i den anerkendte Oeko-Tex-certificering. Dermed kan man garantere forbrugerne, at tøj materialerne ikke indeholder kemikalier og andre skadelige stoffer, som man ikke ønsker at udsætte børnene for. Man fokuserer især på at anvende blødt bomuld og elasticitet er med til at øge både komforten og holdbarheden af det smarte tøj og tilbehør, som Småfolk kan tilbyde kunderne. Tøjet er fremstillet i en sådan høj kvalitet, det kan holde til børns leg og tumlen, og tøjet er designet til ikke at stramme, kradse eller på anden måde genere børnene. Småfolk har især valgt at anvende børnenes yndlingsfarver, som for pigernes vedkommende er lilla og pink, mens drengene foretrækker farverne grøn og blå. Udvalget af tøj strækker sig til alle de praktiske opgaver, hvor børn skal bruge beklædning, som omfatter heldragter, bodystockings, køredragter, bukser, nederdele, badetøj, nattøj samt Småfolk sengetøj i mange forskellige størrelser. Derudover er det også muligt at finde en del tilbehør såsom håndklæder, ammepuder, børnevenlige puslemåtter og andre former for tilbehør til babyer og småbørn. Det bedste sted at købe småfolk online er nok uden tvivl hos Stylepit hvor både pris og sortiment er helt i top. Se hele sortimentet af Småfolk her.
Billede: Frugan

Et farverigt univers for børn og babyer

Analyser har vist, at både babyer og mindre børn stimuleres positivt med stærke farver i hverdagen, og derfor kan man med den rette kombination af tøj og farvevalg skabe populære kreationer til børnene. Ved at lave smarte prints på tøjet kan man designe unikke klædningsstykker, og Småfolk har valgt at opdele sortimentet i 4 forskellige kollektioner til de forskellige sæsoner. Alligevel kan man sagtens kombinere de forskellige sæsoner med hinanden, og man kan endda lade børnene hjælpe til med denne opgave. Børns kreative evner kommer frem i en tidlig alder, så man bør lade fantasien råde og give børnene muligheden for at skabe deres eget farverige univers. Børn har ofte en meget fantasifuld opfattelse af virkeligheden, og i deres verden kan alt forekomme i en kaotisk kombination af farverige dyr, seje maskiner og fantasifulde landskaber i én herlig forvirring. Måske kan figurerne på børnenes nattøj eller sengetøj inspirere dem til at drømme sødt om natten.

 

Billede: Frugan