Overvej en praktisk sovesofa


Indretning og bolig / onsdag, januar 3rd, 2018

Mange mennesker har et rum i boligen, der anvendes til diverse formål. Det kan indrettes som kontor, sy værelse, lagerrum, pulterkammer, hobbyrum eller til gæsteværelse. De øvrige rum i hjemmet er så køkken, bad og toilet, stue, soveværelse og børneværelserne.

Hvis nogen af børnene har vener på besøg til overnatning eller man har holdt fest i familien og gæsterne er kommet langvejs fra, så er det praktisk at kunne tilbyde et møbleret gæsteværelse. En luftmadras er absolut kun en nødløsning, og det er meget smartere at have en praktisk sovesofa, så overnattende gæsterne kan have et komfortabelt sted at sove. Man bør derfor overveje at anskaffe en sovesofa, der jo som bekendt både kan anvendes som sofa og nemt slås ud til en dobbeltseng.

 

Fakta om sovesofaer

En sovesofa er kendt som de funktionelle møblers konge. Det skyldes især den smarte egenskab, at møblet har to funktioner på én gang. Det er derfor ganske praktisk og effektivt at købe en sovesofa til enten gæsteværelset eller børneværelset. Om dagen kan den anvendes som sofa, så 3 eller flere kan sidde på den, og skulle man få brug for en seng, så slår man sofaens rygsæde ned, således den blive flad og kan anvendes som en behagelig seng.

Dermed er en sovesofa et meget komfortabelt og multifunktionelt møbel, der egner sig til alle slags hjem. Man sparer både plads og penge med en sovesofa, så der vil altid være brug for dette møbel i de fleste hjem. Man kan købe sovesofaer i flere udformninger, da den både fås som normal sofa i målene 140 x 200 cm, men man kan også købe større sovesofaer med plads til 6 personer, hvor den også kan slås ud og anvendes som en stor dobbeltseng.

Langt hovedparten af sovesofaer er fremstillet med stofbetræk samt et sæde med pocketfjedre og polyetherskum i ryggen. Prismæssigt koster de i området 3.000-12.000 kr. for en normal sovesofa.

 

Køb sovesofa på nettet

Man kan sagtens finde flere typer sovesofaer i det lokale bolighus, og visse større supermarkeder har dem også, men det er faktisk noget nemmere at gå på internettet, da de helt store møbelforretninger som den velkendte møbelkæde IDEmøbler har et stort udvalg af sovesofaer at vælge imellem, og man sparer masser af tid og transportudgifter ved at lede på deres webbutik, hvor man nemt kan finde en passende model til den valgte boligstil i hjemmet. Alternativt har ILVA også et stort udvalg af sofaer.

Man kan finde sovesofaer i mange forskellige varianter, og de fås ofte med ekstra slidstærkt betræk, så man kan have glæde af en sovesofa i mange år ud i fremtiden.