Den store bikini-guide

 

Vi danskere har gået og sukket efter sommervejret i flere måneder, og nu er det endelig kommet med fuld knald på.

Der er god med varme på solen, der indbyder til en dag i parken eller på stranden, og det kræver selvfølgelig en bikini. Dette kan bikinier fra Stylepit helt sikkert hjælpe dig med, da du finder en masse forskellige bikinier i friske farver og moderne designs.

 

Sådan finder du den rette bikini

Mange af os kan nikke genkendende til frustrerende stunder i et lille trængt prøverum viklet ind i en mængde af bikinier. Det kan være enormt svært at finde en bikini, der sidder lige som vi vil have det. Men det kan være en god idé at tage udgangspunkt i din kropsform, når du køber bikini, i stedet for det moden dikterer. Det er nemlig ikke altid, at moden passer til alle kroppe.

Har du en god barm, er det vigtigt at finde en bikinitop med god støtte. Led efter noget der fremstår som en klassisk bh med bøjler og justerbare stropper. Når først bikini bliver våd og svært at håndtere vil du ikke fortryde denne beslutning.

En triangl bh er rigtig god til dig med en lidt mindre barm, da de små trekanter oftest ikke dækker så meget. Derudover er denne type bikinitop nem at justere med bindebånd.

Halterneck bikinitoppen er for dig, der godt kan lide at have styr på barmen. Denne type bikini holder barmen på plads selvom, der ikke er synderligt meget støtte i den. Men faconen gør alligevel en stor forskel .

 

Men hvad dikterer bikinimoden?

Hvis man nu alligevel godt kan lide at holde sig ajour med tidens tendenser og bedst kan lide at følge moden, så er Missya er rigtig godt bud på et moderne og ungdommeligt brand.

Angola triangle bikinien er et moderne og klassisk valg, der fås i både hvid, turkis og lyserød. Hvis du er en rigtig modetosse ville den hvide være det foretrukne valg. Du kan også få et lidt mere boheme look med Tanzania bando bikinien, der har et fint blondemønster.