Sådan bevarer du motivation som single og i datinglivet

Hun satte sig ned i sædet overfor mig med et tungt suk. To uger, fire dates, og alligevel tilsyneladende ingen fremskridt i retning af et betydeligt forhold. Hun satte sig derude, lavede en god samtale og gjorde alle de “rigtige” ting. Men med Mr. Right stadig ikke at finde på sin radar begyndte hun at føle sig desillusioneret gennem hele sin dating rejse.

Det er en fornemmelse, som mange af os kan forholde os til, især hvis du har været meget aktiv på dating scenen. Vi hører hele tiden: “Slap af! Dating skal være sjovt! Bare vær dig selv!”

Men efter en lang række dates, der fører ingen steder hen, er det svært at bevare et positivt sind og endnu sværere ikke at være en smule skeptisk på første date.

I sin seneste bog interviewede, forfatter og komiker Aziz Ansari hundredvis af singler om deres dating og romantiske liv. Efter at have spurgt ind til online dating og apps, bemærkede Ansari, at et rungende tema fra de fleste respondenter var, at de var trætte.

Den generation, der er lovet en date lige så nemt som at svinge swipe til højre eller sende en hurtig besked. Så når skuffelsen og trætheden begynder at banke på, bliver vi demotiverede i vores datingliv. Hvordan kan vi opmuntre vores enlige venner, der er interesserede og åbne overfor muligheden for romantik, men føler sig udmattede allerede ved tanken om datinglivet? Første skridt er at modstå fristelsen til at godtage talemåder som vi har hørt en million gange: “Det sker, når du holder op med at lede efter det.” “Der er en million fisk i havet.” Og listen fortsætter.

Uanset hvad, handler det om at være positiv og nyde processen. Nyd den rejse du er på i stedet for kun at have endemålet for øje. Det skal være sjovt at finde din soulmate ellers når du måske at give op før du finder vedkommende.

Prøv dating livet af gennem gratis dating

Gennem Single.dk får du ikke kun mulighed for at date på lige fod med en masse andre skønne mennesker, der er i samme båd som dig. Du får også mulighed for at prøve kræfter med gratis dating i begyndelsen af dit datingliv. Så hvorfor ikke oprette en gratis dating profil hos Single.dk for at komme et skridt tættere på din soulmate.