Find et godt møbelsortiment

Mange køber møbler til boligen lidt af gangen, hvilket kan være fint nok, men man opnår oftest de bedste resultater ved at købe et komplet møbelsortiment på én gang.

På den måde kan man nemlig være sikker på, møblerne passer sammen til hjemmet i stil, farve og alder, så der ikke opstår stilforvirring, hvor man blander møblerne sammen på kryds og tværs, hvilket desværre ses i mange danske hjem.

Enten interesserer man sig ikke for stil og indretning, eller også kan eller vil man ikke ofre pengene til et ordentligt møblement. Disse undskyldninger er naturligvis helt på sin plads og noget, som omverdenen må acceptere og leve med.

At købe et nyt møbelsortiment til boligen kan være rimeligt kostbart, men til gengæld kan man nyde glæde ved dette i rigtig mange år fremover, især hvis man sørger for god og nænsom rengøring og vedligeholdelse af møblerne.

 

Her kan man finde et komplet møbelsortiment

Der findes en del møbelforretninger i Danmark, men de tre førende på området er Ilva, Jysk og IKEA ifølge en test, som Anmelderklubben har foretaget. Med en verden i rivende udvikling bliver vi hver dag bombarderet med forskellige produkter, som vi hele tiden er nødt til at træffe valg om, hvilket produkt vi skal købe inden for en bestemt kategori.

Slutbrugerne har et utal af muligheder at vælge imellem, hvilket gør det uoverskueligt eller nærmest umuligt at træffe det rette valg. Anmelderklubben er et forum, hvor man tester og anmelder produkter i Danmark indenfor brancherne elektronik, tøj, fiskeudstyr, serviceprodukter samt meget mere. Jo mere klubben vokser, jo større kan dens kompetenceområde dække.

Efter adskillige test og erfaringer gennem årene har Anmelderklubben opnået, hvad der kan kaldes en ekspertise for den danske møbelbranche, og derfor kan klubben dels rådgive om gode som dårlige butikker. Møbelfirmaet IDE tilbyder en lang række kvalitetsmøbler i alle slags prisklasser og i høj kvalitet, og Jysk Sengetøjslager har i en række årtier været et af de absolut foretrukne valg hos danskerne.

I dag er disse to virksomheder netop fusioneret sammen med IDE Møbler, idet Lars Larsen med JYSK koncernen har opkøbt dem begge. JYSK er jo kendt for at levere kvalitetsmøbler til billige penge, så kunderne kan nyde godt af stabile og bæredygtige møbler til rimelige priser. Sidst men ikke mindst kommer IKEA med sit helt eget møbelsortiment, som også kan anbefales for sin dybde og alsidighed til absolut lave priser. IKEA har opnået en stor international anerkendelse for deres billige og lettilgængelige møbler på markedet.
Billede: Paul Robertson

Indhold af et møbelsortiment

De fleste hjem har brug for passende møbler, og antallet skal jo passe til hjemmets størrelse og antallet af rum, så derfor findes der ikke to ens hjem. Men retningslinjerne er rimelig ens for de fleste hjem, da man har brug for en dobbeltseng (eller to enkeltsenge) til soveværelset, en senge til hvert børneværelse, spisebord med tilhørende stole til både dagligstuen og eventuelt også køkkenet, hvis man ikke har et køkkenalrum.

Dagligstuen skal normalt også have en sofa og et par tilhørende lænestole, og så skal man have et par passende små reoler og klædeskabe i soveværelserne. I de førnævnte butikker kan man finde alle disse varer sammen med lamper, sengetøj, vaser og alle de andre nødvendige småting, som tilsammen danner din boligstil.