Dekorér middagene med flot bordpynt

Når man inviterer familie eller vennerne over til middag, gør det ikke noget, at man gør lidt mere ud af det end sædvanligt. Flot bordpynt ser ikke kun indbydende ud, men det kan faktisk være sjovt at folde servietter i forskellige former.

Det er både stilet og elegant, og så sætter det bestemt også én på prøve, da det ikke er alt servietfoldning, der er lige nemt. Få inspiration og lær at folde servietter her.

Billede: Ma1974

Imponér gæsterne med bordpynt

Det er bestemt ikke old school at folde servietter i nutidens Danmark, da man kan finde smarte farver og mønstre af servietter, som passer perfekt til familiemiddage, fødselsdage, bryllupper eller andre festlige begivenheder.

Bordpynt er prikken over i’et til et hvert arrangement, da gæsterne lægger mærke til borddækningen som noget af det første – imponere vil man da gerne! Bordpynten skal passe til festens eller arrangementets tema, så det handler om at være kreativ, når man skal finde de rigtige servietter. Hos IDEmøbler kan man få bordpynt som f.eks. servietter i farver, mønstre, sort og hvid, så der er store muligheder for at lave en borddækning, hvor gæsterne taber hele kæbepartiet.

Guide til dobbelt storsejl

Skal der snart holdes en fest, er det en god idé at sætte sig ind i, hvordan man ønsker servietterne skal foldes. Lær servietkunsten, og bliv hjulpet på vej – se her, hvordan man folder et flot dobbelt storsejl. Denne type passer til stort set alle fester, så måske det er en start? Men husk, øvelse gør mester!

  1. Fold servietten på midten, så den ligger dobbelt.
  2. Træk højre hjørne ind imellem de to lag, så øverste vandrette fold bliver lodret i midten.
  3. Serviettens venstre trekant lægges tilbage på højre side. Gentag samme procedure med venstre hjørne som i punkt 2-4.
  4. Servietten lægges sammen på midten, og stilles derefter op.