Slip for besværet og bestil konfirmationsmaden udefra

 

En konfirmation fejres typisk med en større fest for venner og familie, hvorfor det kan være temmelig overskueligt, hvis man selv skulle i gang med kødgryderne og lave mad til så mange mennesker. Dertil kommer at det kan være enormt svært at sammensætte en menu til så mange mennesker, hvis det ikke er noget man er vant til. Det er Jespers Torvekøkken dog. De har nemlig masser af erfaring med at sammensætte og skabe lækre konfirmationsmenuer med fokus på kvalitets mad med et bæredygtigt udgangspunkt.

 

Hvorfor bestille maden udefra?

Ved at bestille konfirmations maden udefra, kan du lægge en stor del af festens ansvar fra dig og over på professionelle og kyndige menneskers skuldre. Det vil derfor spare dig for en hel del stress og ja, hvis du vælger at bestille konfirmationsmaden udefra. På den måde får du nemlig både hjælp til at sammensætte menuen, samtidig med at alt maden bliver tilberedt og leveret, så det er klar til servering.

Der er dog nogle ting du bør gøre op med dig selv, inden du bestiller maden udefra. Først og fremmest er det en god idé at lave en budget ikke alene for hele festen men også for maden, så du ved hvor meget du kan bruge på maden. Så må du tilpasse menuen efter budgettets loft. Det kan betyde, at du kan blive nødt til at prioritere noget fra, vælge en billigere vin eller lignende. Alt dette kan Jespers Torvekøkken også hjælpe dig med, når i sammensætter menuen.

Dernæst er det en god idé at overveje, hvor formel festen skal være. Ønsker du måske en afslappet stemning med en tag-selv-buffet, hvor folk selv kan gå op og vælge imellem de forskellige retter? Eller kunne du godt tænke dig en bestående af forret, hovedret og dessert, hvor det enten er fadservering eller tallerken servering? Den første mulighed er en god løsning, hvis klientellet består af mange kræsne gæster, hvilket giver dem mulighed for selv at vælge og vrage imellem de forskellige retter. Der er hverken noget, der er rigtigt eller forkert, så det er blot op til jer at overveje, hvilken løsning i finder mest attraktiv.

Jespers Torvekøkken kan levere begge former for konfirmations mad, noget de i øvrigt har meget erfaring med.

Så det lader til, at der er flest fordele ved at bestille konfirmations maden udefra sammenlignet med, hvis man selv skulle sammensætte en menu, handle al maden ind og lave den. Det er et kæmpe stort arbejde at skulle lave mad til mange mennesker, så i mine øjne er catering løsningen et langt bedre alternativ.

Hos Jespers Torvekøkken kan du desuden leje borde, stole, telte, bartendere, tjenere og meget mere, hvilket gør det til et godt sted at sammensætte hele festen. Du slipper dermed for selv at skulle lede efter tjenere, finde et sted, hvor du kan leje stole osv. Jespers Torvekøkken gør det nemt for dig at sammensætte hele konfirmationsfesten, så det eneste du skal tænke over er lokaliseringen og at få sendt nogle invitationer ud til den store fest.