Benyt ferien til et velfortjent wellness ophold

eb3db40a20f31c3e81584d04ee44408be273e5dd1cb2114297f4_640_wellness

Der er ikke tale om at smide penge ud af vinduet, når man investerer i helse og kropspleje, da man får opbygget kroppens indre harmoni ,og får fjernet stress og muskelspændinger så effektivt, at man bliver født på ny med masser af frisk energi hverdagens opgaver. Alle kan en gang imellem have godt af et sådant wellness ophold, og det kan endda kombineres med familiens årlige ferietur, da flere feriecentre i Danmark har badelande og wellness faciliteter til rådighed for feriegæsterne.

Her finder man wellness centre og ferieboliger

Det er normalt ikke nok med kun én dags behandling i et helsecenter, så ofte kombinerer man en helsebehandling ved at tage hele familien med på en ferietur i en uges tid, hvor man lejer en feriebolig i forbindelse med feriecentret, så alle stedets faciliteter ligger i behagelig gå-afstand for både børnene og for de voksne. Man finder det største udvalg af Feriecentre med wellness ophold på Danlands hjemmeside, da de harDanmarks største udbud af feriecentre, der alle ligger strategisk godt placeret nær populære feriesteder med kort afstand til stranden.

Man kan på hjemmesiden vælge blandt stedernes beliggenhed, faciliteter, ferieboligens størrelse, priser og tider på året, så man nemt og hurtigt kan få en oversigt over passende feriesteder, der har de ønskede faciliteter herunder wellness ophold. Man skal naturligvis ikke selv gøre andet end at komme til feriestedet og nyde alle deres tilbud, idet der er inkluderet slutrengøring med i prisen, og desuden kan man bestille tiderne fleksibelt ud fra jeres behov og ønsker. Man får endda 20 % rabat på entrébilletten til 44 attraktioner i Danmark, når man booker plads i et af deres feriecentre, så alle kan derfor nyde forskellige attraktioner hver eneste dag.

Glæderne ved badeland og wellness ophold

Naturligvis rejser familien ofte sammen af sted på en ferie for at være sammen og opleve noget, men på visse ferier er der ofte et stort arbejde med at holde øjne med børnene, der måske skal have forældrenes hjælp og opmærksomhed hele tiden, så forældrene ikke får meget ud af en sådan ferie.

Når familien til gengæld sammen holder ferie i et moderne feriecenter, så kan man undertiden lade børnene passe sig selv på legepladserne og i badelandet, da der er voksenopsyn, og der er endda mulighed for at knytte nye venskaber med ligesindede personer på stedet. Mens børnene leger, kan forældrene skiftes til (eller gå sammen) og få et luksus wellness ophold, idet en sådan behandling kan være både tiltrængt og fortjent, så man kan få renset krop og sind og blive genfødt med masser af energi. Et godt wellness ophold kan være en kombination af disse muligheder:

  • Swimmingpool
  • Spa
  • Sauna
  • Specielle lyssaunaer eller urtesaunaer
  • Badeland
  • Fitness faciliteter
  • Dampbade
  • Massage for både krop og fødder
  • Massage ved hjælp af vand eller varme sten
  • Kurbade herunder tyrkisk bad og aromabade

Så hvis man gerne vil stresse af og forkæle sin krop og sjæl, så bør man kombinere ferien med et wellness ophold, som hele familien kan få glæde af i et moderne feriecenter.